Och kombinationen fungerade, fotbollströjor barn med tryck
Kai Havertz spelade som nummer 10 mot Barnsley och samarbetade med centrumspelet Tammy Abraham för första gången.
Och kombinationen fungerade, med Havertz som slog ett hattrick och Abraham hade en hand i alla tre av sina lagkamrater mål, samt gjorde ett själv.
Lampard kan välja att hålla sig till samma formation som han bjuder för att få ut det bästa av klubbrekordssignalen Havertz, medan Timo Werner är på väg att återvända till attacken efter att ha stannat på bänken för Barnsley-matchen.
fotbollskläder barn billigt
Lampard har bekräftat att ny undertecknandet Edouard Mendy inte är redo att börja ha anlänt till Stamford Bridge den här veckan.
Så det lämnar ett val mellan Kepa Arrizabalaga - som gjorde fel i Chelseas öppningar mot Brighton och Liverpool - och Willy Caballero, som stod för Carabao Cup-segern på onsdagen.
fotbollströja barn eget tryck
Thiago Silva kan göra sin Premier League-debut efter att ha spelat 60 minuter efter segern i mitten av veckan, medan Lampard också måste avgöra om sommaravtalet Ben Chilwell är redo att börja på vänsterbacken, efter att ha kommit in för Havertz i andra halvlek mot Barnsley.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
Pulisic fortsätter att sköta en hamstringsfråga, medan Ziyech ännu inte har skakat av ett knäklagomål, men båda spelarna är tillbaka i träning och Lampard säger att de inte är långt ifrån en återkomst.
Mittfältaren, utlånad på The Hawthorns från Chelsea, kommer inte att vara berättigad att möta sin moderklubb, trots att han imponerade på sin West Brom-debut mot Brentford på tisdag.
Branislav Ivanovic fortsätter att bygga upp sin kondition men är troligtvis inte redo i tid för att möta sin tidigare klubb.
voetbalshirts
Och Baggies-chefen Slaven Bilic kommer också att vara utan den tillfälliga backbacken Kieran Gibbs efter hans röda kort mot Everton på lördag.
fotbollströjor med eget namn på ryggen forum
billiga fotbollströjor online
mest sålda fotbollströjor
designa egna fotbollströjor
eget tryck på fotbollströjor