Welcome Guest! YouRememberThat.com is 100% FREE & fast to join! Upload, comment, create your own profile and more!



Check our brand new site TheRetroSite , although YouRememberThat will remain for quite some time we expect this new site to be our new home. Click over and create your account on the new mobile friendly and flexible site today!
Trivia Game April 8 2008 OK let's see who knows what! There are 20 questions below in the Comments Section. Good luck!
Tags: trivia  games  080808 
Added: 8th April 2008
Views: 1013
Rating:
Posted By: Naomi
Posted by: Naomi on 2008-04-08 
1. Movie: Just what do you think you're doing Dave?
a. Davy Crockett and the River Pirates
b. Davy Jones' Locker
c. 2001: A Space Odyssey
d. ET. the Extra-Terrestrial

2. TV: It would be most interesting to impress your memory engrams on a computer, doctor. The resulting torrential flood of illogic would be most entertaining.
a. Battlestar Galactica (1978-79)
b. Lost in Space
c. Star Trek - The Original Series
d. The Time Tunnel

3. Movie: Houston, we have a problem.
a. The Right Stuff
b. Apollo 13
c. The Reluctant Astronaut
d. Spaceballs

4. Movie: You're going to the cemetery with your toothbrush. How Egyptian.
a. The Birdcage
b. Mr. Mom
c. The Cagey Canary
d. Egyptian Melodies

5. TV: I'm sorry, I'm a little tied up now. Give me your home number and I'll call you back later... Oh, you don't like being called at home? Well, now you know how I feel.
a. 3rd Rock from the Sun
b. Ellen
c. Designing Women
d. Seinfeld

6. Movie: First you trade the Cadillac for a microphone. Then you lie to me about the band. Now you're gonna put me right back in the joint!
a. The Blues Brothers
b. Escape from Alcatraz
c. Cadillac Man
d. Pink Cadillac

7. Movie: A man's got to know his limitations.
a. Hard Times
b. Magnum Force
c. The Enforcer
d. Thunderheart

8. Movie: I'm so rich, I wish I had a dime for every dime I had.
a. Richie Rich
b. Fistful of Dollars
c. Pennies from Heaven (1981)
d. Arthur (1981)

9. TV: Fate protects fools, little children, and ships named Enterprise.
a. McHale's Navy
b. Earth
c. Star Trek: The Next Generation
d. Warship

10. Movie: Every minute I stay in this room, I get weaker, and every minute Charlie squats in the bush, he gets stronger.
a. Apocalypse Now
b. The Deer Hunter
c. Full Metal Jacket
d. Charlie Chan in Shanghai

11. Movie: In case you haven't been paying attention to current events, we just got our asses kicked, pal!
a. Aliens
b. Starship Troopers
c. The St. Valentine's Day Massacre
d. The Empire Strikes Back

12. TV: Well, all day long at school I hear how great Marcia is at this or how wonderful Marcia did that! Marcia, Marcia, Marcia!
a. All in the Family
b. The Partridge Family
c. The Brady Bunch
d. Married with Children

13. Movie: Matty was the kind of person that could do what was necessary. Whatever was necessary.
a. Serial Mom
b. The Accidental Tourist
c. Body Heat
d. Son of Matthew

14. Movie: I think Houdini did this once, and if I remember right, he was out of the hospital in no time.
a. Loaded Weapon 1
b. The Brave Little Toaster
c. The Escape Artist
d. None Shall Escape

15. TV: What kind of a woman are you?! You seduced me, you lied to me, you nearly got me killed! You shamelessly manipulated not only me but the station, the news media, and the entire city of Seattle! What do you have to say for yourself?
a. Cheers
b. Watching
c. Alan Watching Now?
d. Frasier

16. Movie: My plan was to kiss her with every lip on my face.
a. The Breakfast Club
b. Crocodile Dundee
c. Dead Men Don't Wear Plaid
d. Devotion (1995)

17. Movie: You're afraid of our fleet. Well, you should be. Personally, I'd give us one chance in three.
a. Rambo: First Blood Part II
b. The Hunt for Red October
c. The Sting
d. Lucky Luke (1991)

18. Movie: Battle is a highly fluid situation. You plan on your contingencies, and I have. You keep your initiatives, and I will. One thing you don't do is share command. It's never a good idea!
a. Patton
b. Broken Arrow (1996)
c. Primary Colors
d. Entrapment

19. TV: Remember, when you're with me, it's the only time you're not the strangest person in the room. So go ahead, get weird with me.
a. Melrose Place
b. Martin
c. Ally McBeal
d. Friends

20. Movie: Ilsa, I'm no good at being noble, but it doesn't take much to see that the problems of three little people don't amount to a hill of beans in this crazy world. Someday you'll understand that. Now, now... Here's looking at you kid.
a. Casablanca (1942)
b. The African Queen
c. The Great Escape
d. The Blue Max

Posted by: roseanns1 on 2008-04-08 
sorry i am not participating in this game. i only know 3 questions.. lol
i will let tommy, cliffy, domac and lava do their thing.
Posted by: donmac101 on 2008-04-08 
roseanns. If you can answer 15 19 please let me know, cause I can't.
Posted by: roseanns1 on 2008-04-08 
sorry can't help u. gooc luck donmac.
Posted by: tommy7 on 2008-04-08 
My sig. other would know most of these.I suck at movie triv.I've seen too many and they all come together,rather then seperate in thought.I know I got most wrong!Great job Naomi.Maybe I should of shut up for once.After you won on my triv stating:Your prize is: you're next.THESE are TOUGH!!1C,2C,3B,4B,5D,6A,7B,8D,9C,10C,11B,12C,13A,14A,15D,16D,17B,18A,19C,20A ps how do I get that trivial pursuit pie up? I've had animal triv for months I don't know how to post like this?And people will be able to answer the questions!lol
Posted by: Naomi on 2008-04-08 
tommy, you got 13 out of 20 correct! #'s 4, 10, 11, 13, 14, 16, and 18 were wrong.
Posted by: tommy7 on 2008-04-08 
OK last time; I'll give others a shot and won't cheat with the movie triv wiz in the next room.lol 4A,10B,11A,13C,14C,16A,18D I'm done!!
Posted by: Naomi on 2008-04-08 
getting better, but #10, 14, 16, and 18 are still not correct...
Posted by: tommy7 on 2008-04-09 
Can I go 2 more times? lol
Posted by: Larry on 2008-04-11 
#1 is C
#2 is C
#3 is B
#4 is A
#5 is D
#6 is A
#7 is B
#8
#9 is C
#10 is D
#11
#12 is C
#13
#14 is D
#15 is D
#16 is B
#17 is B
#18 is B
#19
#20 is A
Posted by: Naomi on 2008-04-12 
Not bad Pa, you got 13 correct. Try again for 8,10,11,13,14,16 19. I hope everyone knows that there's no nepotism here.

Posted by: tommy7 on 2008-04-12 
Favoritism HUH?? How come I left only 4 to be answered correctly.I don't consider that cheating?This is a difficult test.You either know it or don't!
Posted by: Jhonmaik on 2021-01-18 
Wales publishers are offering optimized,Research Paper Writing Service to boost the researcher and research communities, by providing accelerated and efficient services to fasten the publishing process and to give more opportunities for research on different disciplines.
Posted by: Jhonmaik on 2021-01-18 

Paper Lords is one of the leading
Academic Writing Services
provider agency in the United Kingdom. We have been offering our services in the market for over 5 triumphant years. Paper Lords is offering Assignment writing across the United Kingdom.
Add A Comment
Sorry, guests can't post comments!